Nytt Asker Tri Klubbtøy

Postet av Asker Triathlon Klubb den 15. Feb 2021

Nytt design på Asker Triatlon Klubbtøy er nå ferdig. Trykk på linken under for å se detaljer. 2 Kommentarer

Holmen svømmehal stengt uke 47 og 48

Postet av Asker Triathlon Klubb den 31. Okt 2020

Kjære badegjester
Beklager å måtte meddele at Holmen svømmehall vil være stengt fra og med mandag 16. november grunnet reparasjon av dusjsoner og badstuer i både dame og herregarderoben. Arbeidet er anslått å foregå i 2 uker. 
For å kunne gi våre gjester et best mulig tilbud i stengeperioden har vi valgt å endre åpningstidene på Risenga. De nye åpningstidene vil være:
Man, ons, og fre: 06.00-08.00 og 09.00-21.00 *  
Tir og tor: 06.00-21.00
Lør og søn: 09.00-18.00
*stengt for renhold mellom kl 08.00 og 09.00
Stengingen av Holmen svømmehall medfører også at timeplanen for bassengene på Risenga vil bli noe endret disse to ukene (uke 47 og 48). Oppdaterte timeplaner vil legges ut på våre hjemmesider så snart de er klare, og senest fredag 13. november.
Gjester med periodekort på Holmen vil kunne benytte disse på Risenga så lenge arbeidet på Holmen foregår. De som ikke ønsker å benytte tilbudet på Risenga vil kunne få forlenget sitt periodekort ved å henvende seg i resepsjonen på Holmen etter at vi har åpnet igjen.
Beklager ulempene dette medfører!

0 Kommentar

Bytte bassengtid lørdag 17 oktober, 31 oktober og 7 november

Postet av Asker Triathlon Klubb den 9. Okt 2020

Asker svømmeklubb ønsker å bytte baner med ASKER TRIATHLON KLUBB på lørdag 17 oktober, 31 oktober og 7 november. 

På de helgene kan dere som ønsker å svømme benytte baner på søndag 18 oktober, 1 november og 8 november mellom 18h00-20h00.0 Kommentar

Velkommen til organisert trening vintersesongen 2020-2021 Asker triathlon klubb

Postet av Asker Triathlon Klubb den 28. Sep 2020

For nye og uerfarne svømmere er dette en fin mulighet til å komme i gang. For dere med erfaring blir dette en ypperlig mulighet til å få terpet på teknikken og å få hevet standarden.

Vi er så heldig å få Even Hjartholm som trener fram til jul, han driver idrettsbarna - lær å svømme. Even har vært med på Swissman 3 ganger og en rekke andre tri løp. Ekspedisjon Amundsen, syklet Trondheim Oslo m.m. 

Målsetning til Even har vært å klare å komme gjennom lengre løp og samtidig trene uten skader.  

Budskapet i fjor er like aktuelt i år: for de som ønsker å knuse sine gamle personlige rekorder når sommeren kommer er det spesielt to ting som gjelder:

  1. Trene jevnt gjennom hele sesong. Altså ikke ha flere uker helt uten svømming.
  2. 1-2 ekstra økter ved siden av tirsdagstreningene

 Av erfaringer er det mange som ønsker å bli med. Derfor er det i første omgang 24 plasser med første mann til mølla prinsippet for medlemmer av klubben. (Corona restriksjoner, 4 stk i hver bane)

Oppstart tirsdag 6. oktober. Vi disponerer to baner og deler inn på følgende måte:

  • Gruppe 1: fra kl.19.00
  • Gruppe 2: fra kl.19.50
  • Gruppe 3: fra kl.20.45 

Opplegget varer fram til jul og treningsavgiften for 6. september tom 15. desember er 825,- pr person.

Info fra Even:

På tirsdagstimen skal vi ha fokus på kapasitet trening i gruppa og samtidig jobbe med og forbedre hver enkeltes teknikk. Første økt blir en test på hva dere svømmer 400 meter på (om det er langt for noen, så setter vi en kortere distanse som passer bedre), samtidig observerer og noterer jeg hver enkeltes teknikk. Gjerne ha med pulsbelte og klokke. Fint å kunne sammenligne dataene til senere.

 

PÅMELDING: 

Send navn og telefonnummer til Mariane, mvk@tandem.as, merket med «svømmetrening -20/21» og ønsket gruppe (prøver å etter komme gruppeønske så langt det er mulig)
Betalingsinfo kommer i bekreftelse e-post


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline