Som Asker Triathlon Klubb medlem får du rabatt hos klubben.no

Kode er: atri23

Legg  koden inn i kampanjekode feltet i kasse. Nest gang dere logger dere på har dere allerede deres priser.


 

ASKER TRIATLON KLUBB har inngått avtale med Oslo Sportlager. For å unngå misbruk av avtalen ber vi dere vise denne eposten og medlemskort i butikken.

Medlemskortet kan hentes via Minidrett appen. Også ønsker de om å bli tagget i SoMe og at vi anbefaler dem videre rundt om.

Oslo Sportlager kan tilby Asker Triathlonklubb og Idrettsbarna lær å svøm følgende rabatter:

-          25% på alle våtdrakter

-          20% på alt av triatlon utstyr

-          15% på resten av butikken (Med unntak av sykler og elektronikk)

 

Tilbake forventer de at vi anbefaler dem til bekjente og andre triatleter rundt om i Norge. Gjerne tagg oss i innlegg dere legger ut i SoMe, med @oslosportslager eller www.oslosportslager.no

 

Minner om at Tre-atlon (Triatlon for barn og voksne) blir arrangert 28 august i Brumunddal. Her er alle i klubben veldig velkomne. Kommer straks på terminlista!

 

Velkommen innom Oslo Sportslager for en hyggelig handel!Skal du komme i form trenger du gode samarbeidspartnere. Når resultatene er gode og når ikke alt går som planlagt. I Friskvernklinikken midt i Asker sentrum har vi en slik samarbeidspartner. De har meget god ekspertise innen kosthold, trening, treningsplanlegging og testing.


Alle medlemmer av klubben, kan kjøpe abonnement til bedriftspriser ved Treningssenteret. ( Må vise at de er medlem av klubben). 

Ingen innmeldingsavgift!

Ta kontakt med Klubben for tilbud

Bikefit hos Bull Ski & Kajakk SandvikaTa kontakt med Christian Appel hos Bull Ski & Kajakk i Sandvika. Som medlem i Asker Triathlon klubb kan du få en rabattert pris.