Som Asker Triathlon Klubb medlem får du rabatt hos klubben.no

Kode er: atri23

Legg  koden inn i kampanjekode feltet i kasse. Nest gang dere logger dere på har dere allerede deres priser.

 

Unicare Friskvern i Asker


Skal du komme i form trenger du gode samarbeidspartnere. Når resultatene er gode og når ikke alt går som planlagt. I Friskvernklinikken midt i Asker sentrum har vi en slik samarbeidspartner. De har meget god ekspertise innen kosthold, trening, treningsplanlegging og testing.


Alle medlemmer av klubben, kan kjøpe abonnement til bedriftspriser ved Treningssenteret. ( Må vise at de er medlem av klubben). 

Ingen innmeldingsavgift!

Ta kontakt med Klubben for tilbud
Asker Sykkelsenter

Asker
Vi er veldig fornøyd med å etablere nytt samarbeid med Asker Sykkelsenter. Medlemmer i Asker Triatlon klubb får 20% i rabatt på deler og utstyr som lagerføres.Medlemmer vil få rabatt ved kjøp av sykler. Rabatten vil variere med merke. Asker Sykkelsenter kan levere svømmedrakter, hjelmer, briller samt annet triathlon utstyr til konkurransedyktige priser.

Asker Sykkelsenter har kapasitet på verksted og vil serve medlemmene etter beste evne slik at reparasjoner går raskest mulig. Vi ser frem til et godt samarbeid slik at klubbens medlemmer har det beste alternativet i nærområdet. Asker Sykkelsenter vil gjøre det vi kan for at medlemmene skal trives i butikken.Bikefit hos Bull Ski & Kajakk SandvikaTa kontakt med Christian Appel hos Bull Ski & Kajakk i Sandvika. Som medlem i Asker Triathlon klubb kan du få en rabattert pris.