Holmen svømmehal stengt uke 47 og 48

Postet av Asker Triathlon Klubb den 31. Okt 2020

Kjære badegjester
Beklager å måtte meddele at Holmen svømmehall vil være stengt fra og med mandag 16. november grunnet reparasjon av dusjsoner og badstuer i både dame og herregarderoben. Arbeidet er anslått å foregå i 2 uker. 
For å kunne gi våre gjester et best mulig tilbud i stengeperioden har vi valgt å endre åpningstidene på Risenga. De nye åpningstidene vil være:
Man, ons, og fre: 06.00-08.00 og 09.00-21.00 *  
Tir og tor: 06.00-21.00
Lør og søn: 09.00-18.00
*stengt for renhold mellom kl 08.00 og 09.00
Stengingen av Holmen svømmehall medfører også at timeplanen for bassengene på Risenga vil bli noe endret disse to ukene (uke 47 og 48). Oppdaterte timeplaner vil legges ut på våre hjemmesider så snart de er klare, og senest fredag 13. november.
Gjester med periodekort på Holmen vil kunne benytte disse på Risenga så lenge arbeidet på Holmen foregår. De som ikke ønsker å benytte tilbudet på Risenga vil kunne få forlenget sitt periodekort ved å henvende seg i resepsjonen på Holmen etter at vi har åpnet igjen.
Beklager ulempene dette medfører!Bytte bassengtid lørdag 17 oktober, 31 oktober og 7 november

Postet av Asker Triathlon Klubb den 9. Okt 2020

Asker svømmeklubb ønsker å bytte baner med ASKER TRIATHLON KLUBB på lørdag 17 oktober, 31 oktober og 7 november. 

På de helgene kan dere som ønsker å svømme benytte baner på søndag 18 oktober, 1 november og 8 november mellom 18h00-20h00.

Velkommen til organisert trening vintersesongen 2020-2021 Asker triathlon klubb

Postet av Asker Triathlon Klubb den 28. Sep 2020

For nye og uerfarne svømmere er dette en fin mulighet til å komme i gang. For dere med erfaring blir dette en ypperlig mulighet til å få terpet på teknikken og å få hevet standarden.

Vi er så heldig å få Even Hjartholm som trener fram til jul, han driver idrettsbarna - lær å svømme. Even har vært med på Swissman 3 ganger og en rekke andre tri løp. Ekspedisjon Amundsen, syklet Trondheim Oslo m.m. 

Målsetning til Even har vært å klare å komme gjennom lengre løp og samtidig trene uten skader.  

Budskapet i fjor er like aktuelt i år: for de som ønsker å knuse sine gamle personlige rekorder når sommeren kommer er det spesielt to ting som gjelder:

 1. Trene jevnt gjennom hele sesong. Altså ikke ha flere uker helt uten svømming.
 2. 1-2 ekstra økter ved siden av tirsdagstreningene

 Av erfaringer er det mange som ønsker å bli med. Derfor er det i første omgang 24 plasser med første mann til mølla prinsippet for medlemmer av klubben. (Corona restriksjoner, 4 stk i hver bane)

Oppstart tirsdag 6. oktober. Vi disponerer to baner og deler inn på følgende måte:

 • Gruppe 1: fra kl.19.00
 • Gruppe 2: fra kl.19.50
 • Gruppe 3: fra kl.20.45 

Opplegget varer fram til jul og treningsavgiften for 6. september tom 15. desember er 825,- pr person.

Info fra Even:

På tirsdagstimen skal vi ha fokus på kapasitet trening i gruppa og samtidig jobbe med og forbedre hver enkeltes teknikk. Første økt blir en test på hva dere svømmer 400 meter på (om det er langt for noen, så setter vi en kortere distanse som passer bedre), samtidig observerer og noterer jeg hver enkeltes teknikk. Gjerne ha med pulsbelte og klokke. Fint å kunne sammenligne dataene til senere.

 

PÅMELDING: 

Send navn og telefonnummer til Mariane, mvk@tandem.as, merket med «svømmetrening -20/21» og ønsket gruppe (prøver å etter komme gruppeønske så langt det er mulig)
Betalingsinfo kommer i bekreftelse e-post
Bassengtid sesong 2020 / 2021

Postet av Asker Triathlon Klubb den 20. Aug 2020

Bassengtid på Holmen og Risenga svømmebassenget er det samme som 2019/20. Husk å ivareta smittevernregler.

2 Kommentarer

Hvordan har dere det?

Postet av Asker Triathlon Klubb den 30. Mar 2020

Som alle har skjønt er det lagt ned forbud mot all organisert trening. Alle treninger i regi av Asker triathlonklubb er derfor innstilt inntil videre. Mest sannsynlig betyr det at det ikke blir organiserte økter før sommeren. 

Vi håper likevel alle holder treningen ved like. Det er kanskje enda viktigere i en tid da man er mer innendørs og stillesittende enn vanlig. Vi er heldige og kan drive idretten vår på egen hånd, både sykle og løpe. Når det blir varmere i vannet kan vi også svømme ute. Etter oppfordring fra helsemyndighetene bør vi likevel ikke trene i grupper ut over egen husstand, og forøvrig overholde regler om avstand.  Som klubb ber vi alle følge denne oppfordringen og bidra til begrensning av smitten.

 

Vi ønsker alle medlemmer en aktiv vår på sykkel, i  joggesko og våtdrakt sammen med få andre og med god avstand. Ha med nok mat og drikke slik at behovet for handling underveis begrenses.

 

Treningshilsen fra styret i Asker triathlonklubb.
ASKER TRIATHLON KLUBB – ÅRSMØTE/KLUBBKVELD MANDAG 2.MARS 2020, KLOKKEN 1800

Postet av Asker Triathlon Klubb den 10. Feb 2020

Styret innkaller herved til årsmøte og klubbkveld mandag  2. mars kl 1800  Asker MC-klubb sitt klubbhus, Jørgensløkka 59, Asker.

 

Dette blir også i år slått sammen med en hyggelig klubbkveld som fortsetter direkte etter årsmøtet, ca kl.1900. Det blir da mat og drikke (pizza mm) og foredrag med Hans Christian Tungesvik. Hans Christian kan vise til fantastiske resultater, bla NM mester langdistanse 2018 og Norseman 2019(VM). 

 

Dokumenter til årsmøtet legges på klubbens hjemmeside.

 

SAKSLISTE

 • Godkjennelse av innkalling
 • Valg av dirigent
 • Valg av referent
 • Valg av 2 medlemmer til å underskrive protokoll
 • Godkjennelse av regnskap og årsberetning for 2019
 • Innkomne saker
 • Valg av styre og komiteer
  1. Styre
  2. Valgkomite
  3. Revisorer
 • Eventuelt

 

Vel møtt!

 

For styret

Asker 07.02.20

 

Jan Kildahl

Formann
ASKER TRIATHLON KLUBB setter i gang med svømmekurs for 6 åringer og oppover

Postet av Asker Triathlon Klubb den 6. Jan 2020

Deltager fra 6 år og oppover må melde seg inn i ASKER TRIATHLON KLUBB for å være med på kurs. Påmelding til ASKER TRIATHLON KLUBB kan gjøres på http://www.askertri.no/register/apply/application.rails


Påmelding, pris og mer info om kursene finner dere her - www.læråsvømme.no