Velkommen til organisert trening vintersesongen 2020-2021 Asker triathlon klubb

Postet av Asker Triathlon Klubb den 28. Sep 2020

For nye og uerfarne svømmere er dette en fin mulighet til å komme i gang. For dere med erfaring blir dette en ypperlig mulighet til å få terpet på teknikken og å få hevet standarden.

Vi er så heldig å få Even Hjartholm som trener fram til jul, han driver idrettsbarna - lær å svømme. Even har vært med på Swissman 3 ganger og en rekke andre tri løp. Ekspedisjon Amundsen, syklet Trondheim Oslo m.m. 

Målsetning til Even har vært å klare å komme gjennom lengre løp og samtidig trene uten skader.  

Budskapet i fjor er like aktuelt i år: for de som ønsker å knuse sine gamle personlige rekorder når sommeren kommer er det spesielt to ting som gjelder:

  1. Trene jevnt gjennom hele sesong. Altså ikke ha flere uker helt uten svømming.
  2. 1-2 ekstra økter ved siden av tirsdagstreningene

 Av erfaringer er det mange som ønsker å bli med. Derfor er det i første omgang 24 plasser med første mann til mølla prinsippet for medlemmer av klubben. (Corona restriksjoner, 4 stk i hver bane)

Oppstart tirsdag 6. oktober. Vi disponerer to baner og deler inn på følgende måte:

  • Gruppe 1: fra kl.19.00
  • Gruppe 2: fra kl.19.50
  • Gruppe 3: fra kl.20.45 

Opplegget varer fram til jul og treningsavgiften for 6. september tom 15. desember er 825,- pr person.

Info fra Even:

På tirsdagstimen skal vi ha fokus på kapasitet trening i gruppa og samtidig jobbe med og forbedre hver enkeltes teknikk. Første økt blir en test på hva dere svømmer 400 meter på (om det er langt for noen, så setter vi en kortere distanse som passer bedre), samtidig observerer og noterer jeg hver enkeltes teknikk. Gjerne ha med pulsbelte og klokke. Fint å kunne sammenligne dataene til senere.

 

PÅMELDING: 

Send navn og telefonnummer til Mariane, mvk@tandem.as, merket med «svømmetrening -20/21» og ønsket gruppe (prøver å etter komme gruppeønske så langt det er mulig)
Betalingsinfo kommer i bekreftelse e-post


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.