Challenge Sandefjord

Postet av Asker Triathlon Klubb den 19. Apr 2024

Hei alle:)

Vi gleder oss over at så mange skal være med på Challenge Sandefjord! Det er tydeligvis flere ledige plasser, så Challenge har gått ut med en klubbrabatt som blir større jo flere som melder seg på. Derfor trenger vi en oversikt over alle som er påmeldt og alle som ønsker å være med. På Facebook gruppen vår er det derfor delt en meningsmåling der du med ett klikk kan markere om du ønsker eller vurderer å være med. Dette vil hjelpe oss med å få en bedre rabatt, og få en oversikt over klubbens deltakere slik at vi kan planlegge aktivieter i forbindelse med Challenge:) NB! Rabatten gjelder dessverre ikke for allerede påmeldte. 

Det er også ledige rom på Scandic Park Sandefjord, det offisielle deltakerhotellet, der vi får rom til 2780,- fra fredag - søndag, inkludert frokost. Dette er dobbeltrom men basert på en person, er man to på rommet betaler man kun 200,- ekstra per natt for frokost. Vi har holdt av rundt 10 rom, ta kontakt om du ønsker rom eller om du vil ha rabattkode slik at du kan ordne det selv:)

Lisens: Dersom du skal være med på NM eller av andre grunner trenger lisens, så gjøres dette i år via iSonen, dette kan gjøres her: https://isonen.no/event/clps74hb803ekl066ptdzjylk/. La oss vite det dersom noe ikke skulle fungere:)  

God treningshelg til dere alle!

Med hilsen 

Asker Triathlon Klubb

post@askertri.no

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.